Треньори

ФИТНЕС

Център

Станислава Славчева

Здравейте, казвам се Станислава Славчева и съм професионален фитнес треньор в Max Power Gym гр. Бургас.

Занимавам се с фитнес и тренировки повече от 6 години.През годините съм тренирала с десетки хора от всякаква възраст и със специфични здравословни състояния. Щастлива съм, че все още помагам на голяма част от тях да бъдат полезни за себе си, да заобичат тялото си и да се чувстват добре в кожата си.

Ползите да тренираш с треньор не са една и две. На първо място треньора е този, който следи да бъдете максимално ползотворни в залата, без разсейване и хаотично обикаляне по уреди, да изпълнявате упражненията правилно и да ви помага да постигате целите си съобразно вашия начин на живот и здравословното ви състояние. Треньора е вашия приятел, с който ще бъдете уверени и мотивирани в залата,ще ви побутва, когато ви се иска да се откажете, ще ви научи на нови умения или ще подобри вече изградените ви спортни умения.

Треньора е много повече от просто треньор и клиента е много повече от просто клиент! С усмивка мога да кажа, че именно работата ми като треньор ме е дарила с най-ценните приятели, които имам!

 

Каня ви да бъдем активни, здрави и щастливи в Max Power Gym.
Очакваме ви!

Отзиви

Венцислава Мавродиева

„Казвам се Венцислава Мавродиева и посещавам фитнес център над една година, с честота на посещенията средно три пъти седмично.

От самото начало, до настоящия момент, мой инструктор е Станислава Славчева.

Благодарение на нейния професионализъм и всеотдайност към работата си, тренировките ни протичат изключително динамично и ползотворно.

Станислава успява не само да съобрази всяка тренировка с текущото ми физическо състояние, а също и да ме мотивира да давам максимума от своите възможности.

Амбициозността, с която запълва времето ми във фитнес залата ме стимулира и не ми позволява да се отнасям посредствено към нито едно от упражненията, които правя.

Всяка една тренировка е индивидуална и разнообразна.

Професионализъм целеустременост, отдаденост и прецизност са малка част от качествата, които Станислава Славчева притежава.

Тя ме научи, че с упоритост и последователност можеш да постигнеш желаните резултати във външния вид и физическото състояние.

Съни превърна посещенията ми във фитнес центъра в удоволствие, а желанията ми за добър външен вид – в реалност. „

4_5_stars

Нели Кирова

„Из мемоарите на един трениращ човек със Станислава….

“… да тренираш с нея не е много лесно… Но е зареждащо и изтощаващо едновременно. Ако ме попитате си заслужава на 100%.

В началото си мислех, че не се потя, а просто не бях тренирала с нея.

След няколко пъти (доста потене) в самата тренировка й бях казала “Съни, потнах се”, а тя само ми каза “Супер, продължавай” 🤣.

Тренирането с човек, който изглежда по начина, по който тя е изключително мотивиращ.

Да, всички сме с различни тела и гени, но е съвсем различно, когато някой, при поредната ти физиономия на вече измъчен и изнемощял ти каже “Дай!”

Даже и ей така, дори и да правиш кардио, а тя да тренира от страни си изглежда зашеметяващо.

Да не говорим, че за моменти съм забравяла, че трябва да тренирам, но това е само защото аз съм си мрънкаща, а тя си ме търпи.

Впечатленията ми от нея са, че тя е преди всичко Човек!

Винаги ме е изслушвала, давала съвети и надъхвала, (дори и докато си минава от единият до другият край на залата)

Тя е изключително позитивна и зарежда с това.

Със сигурност никой няма да сгреши, ако реши да се поизпоти със Съни! „

4_5_stars

Диана Христова

„В живота ми, преди две години ,се появи синът ми,но след това щастие и доста излишни килограми,които дълго време не можех да сваля с неправилни тренировки във фитнеса и опити за здравословно хранене. Тогава почти „случайно“ – направих нещо, което „планирам“, но и отлагах от доста време: да се доверя на личен треньор във фитнес залата. Там ме посрещна една ослепителна, усмихната, стройна, изпълнена от здраве и живот млада жена – Станислава Славчева-Съни. Сертифициран персонален треньор, истински проповедник на философията си за правилно хранене и тренировки, изключително успешна,в това,което прави!🔝 Ще си призная, че когато влязох за първи път в залата, в главата ми беше пълна каша от съмнения и колебания. Всички тези съмнения изчезнаха още в първите минути на запознанството ми със Съни. Много бързо открих, че общува съвсем непринудено и открито. Въпреки, че след онази първа тренировка едвам дишах и стоях на краката си с доста усилия – вече знаех, че съм попаднала на правилното място и на точния човек. И всяка седмица поне по три пъти затвърждавам тази си увереност. От тогава не е минало чак толкова време – почти два месеца, но дори и първите ми резултати са обнадеждаващи. Вече вярвам много повече в собствените си възможности и в свещеното си право да се чувствам добре в тялото си🤩 ,а не както досега… Всичко това, нямаше да се случи без ненатрапчивата, но и толкова нужна и навременна помощ на моята прекрасна треньорка – Съни 🔝🔝🔝БЛАГОДАРЯ ТИ, СЪНИ! БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ТОВА, ЧЕ ДНЕС СЕ ЧУВСТВАМ INSPIRED, FIT & STRONG! Благодаря ти най-вече за това, че повярва в мен – преди още аз самата да съм го сторила! За мен това има огромно значение! Ти си част от вдъхновението, без което до сега да съм се отказала!“

4_5_stars

Мария Динева

„Познавам Станислава (Съни) от 1 година. Моя близка позната ме запали по фитнеса. Там ме посрещна топло едно усмихнато и слънчево момиче фитнес инструктор. Не бях стъпвала в зала никога. Благодарение на нейното трудолюбие, професионализъм, отговорност резултатите не закъсняха. Тя върна самочувствието и увереността ми на жена. Много комуникативен, добронамерен, съобразителен, организиран и ведър човек, който се отдава изцяло в работата си и заедно с теб се радва на успехите и те мотивира за още. „

4_5_stars

Сияна Ламбова

„От деня в който започнахме да тренираме заедно,се влюбих в начина и на преподаване.Толкова загрижено.

Наистина се интересува от това което прави. Внимателна, грижовна и добра.

С времето започваш да я приемаш като приятел. Всяка една насока от нея ми е била в полза.

Работи с усмивка и настроение.Тя е незаменима!

Както като инструктор, така и като човек! „

4_5_stars

Валентина Попова

„Казвам се Валентина Попова и след първото си раждането реших да се доверя на Станислава за връщането ми във форма ! За по малко от 5 месеца постигнахме завидни резултати! Станислава има различен уникален подход! Имала съм възможност да тренирам с различни инструктури, но Станислава ми предложи различна гледна точка ! Предложи ми изключително разнообразие от упражнения с различен интензитет и повторяемост! Изключително запълнена тренировка, изключително разнообразна и различна !“

4_5_stars

Яна Георгиева

„Заради Станислава Славчева се влюбих във фитнеса,

тя е причината да започна да тренирам редовно, естествено с нейна помощ.

Тя е един млад професионалист , изключително упорита, сериозна, креативна и най-важното обича това, с което се занимава. „

4_5_stars

Кристина Бъчварова

„От доста години посещавам фитнес зали, тренирала съм самостоятелно, както и с инструктор. От близо година съм се доверила изцяло на опита и знанията на Станислава Славчева. Тренировките с нея са винаги разнообразни, абсолютно винаги успява да извади максимума от мен и се грижи както за правилното изпълнение на упражненията, така и за моята постоянна мотивация. Тя е от инструкторите, които знаят как да те накарат да тренираш с хъс, дори когато си мислиш, че не можеш повече. Станислава е строга, но справедлива. С нея съм постигала отлични резултати не само физически, тя успя да ме накара да вярвам в себе си и да посещавам фитнес залата, която за мен беше скучна, но вече е едно от местата, на които нямам търпение да отида. „

4_5_stars

Поли Петрова

„Тя не е просто фитнес инструктор. Тя е страст, увереност, мотивация , упоритост и сила и именно това предава и на клиентите си. Безкрайно щастлива съм, че имах възможността да уча от нея, защото освен, че ме научи как да тренирам правилно и пълноценно , ме научи да обичам себе си и собственото си тяло. Благодаря ти прекрасна Станислава !“

4_5_stars

Тина Шурелова

„Погрижи се за тялото си.Това е единственото място ,на което можеш да живееш.“

В това ме убеди моята фитнес инструкторка: Станислава Славчева.

Тя е всеотдайна,отговорна, амбициозна,отдадена на работата си, тя заразява всеки един в залата и го кара да върви все по нагоре и по нагоре към душевното и физическо здраве.

Много съм благодарна,че попаднах на такъв човек като нея, отдаден изцяло на фитнеса .

Тя е не само моя инструкторка ,но и добра приятелка,винаги готова да изслуша другия.

Винаги когато сме тренирали ми е помагала за упражненията,много обяснителна,отдадена ,търпелива.

Радвам се и съм доволна,че попаднах точно на нея . „

4_5_stars

Габриела Йорданова

„Казвам се Габриела Йорданова и в няколко реда ще споделя мнениенито ми за Станислава Славчева – Съни.

Със Съни тренирам от 11 месеца вече, минимум по 3 пъти седмично и мога да кажа , че съм доста доволна от нея и нейните познания в тази област. Тренировките с нея са удоволствие и доста добре натоварващи. С всяка следваща тренировка се чувствам по-добре и по-добре, тренировките са винаги разнообрзни с най-различни упражнения.Освен тренировките получавах и съвети за храненето, с което също така се допринесе за добрите ми резултати. За тези изминали месеци постигнахме изключително добри резултати, от които аз съм много доволна. Смятам, че знае какво прави и как да го прави и аз съм доказателството. Професионалист във всяко отношение, грижовна за това как се чувствам след всяка трнировка и преди тренировка , което на мен ми прави добро впечаление. „

4_5_stars

Иванка Козарова

„Преди няколко години преживях тежка контузия и живота ми се промени. По-точно застина в точката на обездвижването. Тогава за първи път влязах в залата.

Няма да крия- по задължение, за продължаване на рехабилитацията. Повярвайте ми още съм в залата благодарение на едно слънчево момиче с голяма усмивка. Професионализмът и голямата всеотдайност и сърцатост на Станислава ми помогнаха не само да се възстановя, но и да продължа напред. Тя умее да вдъхва кураж, да учи на търпение и да заразява с оптимизма си. Станислава е не само страхотен инструктор, но и човек и приятел, който всеки иска да срещне по пътя си.

Само да уточня- вече съм над 50 г. и продължавам с ентусиазъм да посещавам фитнес залата. При Станислава. И се надявам да се срещаме отново и отново и утре, и в бъдеще. „

4_5_stars

ИМАТЕ ЗАПИТВАНЕ?

 

Фитнес център Max Power

Max Power Gym е най-новият и един от най-големите фитнес центрове в гр. Бургас.
Фитнесът ни е оборудван с уреди от най-висок клас, сауна, масажно студио и солариум. 
Фитнес инструктурите ни са висококвалифицирани със стотици клиенти зад себе си.

Всичко това ще допринесе за вашата промяна към по-здравословен и качествен живот.
Очакваме ви!